EAV test

De toekomst is hier en nu

De EAV (Electro-acupunctuur) test laat ons toe een analyse te maken van de werking van bepaalde organen en systemen en vormt een cruciaal hulpmiddel bij het zoeken naar de oorzaak van jouw probleem (zie voedingstherapie pagina voor meer info).

Het apparaat voert metingen uit op de acupunctuurpunten van handen, voeten en gelaat zonder naalden. We brengen de gehele energetische toestand in kaart, bepalen de zwakke of hyperactieve orgaansystemen en we sporen tekorten aan vitamines of mineralen op. Tevens testen we op voedsel-intolerantie en op allergie├źn.

De resultaten laten ons toe het oorzakelijk verband tussen de klachten en de oorzaak te achterhalen. Pas nadat we die oorzaak bepaald hebben kunnen we uw individueel behandelingsplan op te stellen, wat bijvoorbeeld kan bestaan uit aanpassingen in uw voedingspatroon of lifestyle of het nemen van nodige supplementen zoals vitaminen, mineralen of kruiden. Afhankelijk van uw persoonlijke toestand kan een lange therapie nodig zijn. Indien nodig zal er doorverwezen worden naar een arts voor verder onderzoek of behandeling.

Na een periode van een aantal weken wordt ter controle een nieuwe meting uitgevoerd om de evolutie in kaart te brengen en de therapie indien nodig bij te sturen.

Geïnteresseerd? Op zoek naar meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen.