Mijn werkwijze

Intake

Tijdens een eerste gesprek, wat ongeveer 60 minuten duurt, vraag ik als consulent naar uw gezondheidsklacht en de doelen die u wilt bereiken. Ook bespreken we uw huidige voeding-en beweegpatroon en uw persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens overlopen we samen de gewenste aanpassingen en stellen we een persoonlijk plan op dat past bij uw mogelijkheden en voorkeur, om u zo te begeleiden naar een gezonde lifestyle. Tevens stellen we een plan op voor het vervolgtraject en maken we globale afspraken over de duur van de behandeling en het aantal consulten.

2e consult

Tijdens het tweede consult van ongeveer 45 min wordt het behandelplan overlopen en alles duidelijke uitgelegd. Het plan wordt opgesteld op jouw maat en volgens jouw voorkeuren. Er wordt vooral nadruk gelegd op wat je WEL mag eten en niet op wat allemaal niet mag. Gezonde en pure voeding kan heel lekker zijn en er zijn tal van variaties mogelijk.

Vervolgconsulten

Het vervolgconsult wordt over het algemeen 3 tot 4 weken na het tweede consult gepland. Samen evalueren we de vooruitgang. Het behandelplan wordt indien nodig bijgestuurd of aangepast. We bespreken de moeilijke momenten en valkuilen die u bent tegengekomen en bedenken hier mogelijke oplossingen voor. Deze consulten duren meestal ongeveer 30 min. Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u mij contacteren via email.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op via het contactformulier.