Linda

Dit is Linda. Ze is gelukkig getrouwd en is mama van 2 jonge kinderen. Ze heeft een toffe job als consultant en geeft elke dag het beste van zichzelf.

´s Ochtends vertrekt ze in alle vroegte om de files te vermijden en koopt snel nog een lekkere verse boterkoek bij de lokale bakker. ´s Middags eet ze een boterhammetje en rond 4 uur nog een snack of een stuk fruit. Na het werk haalt ze haar kinderen op school af en helpt hen bij hun huiswerk. Nadat de kinderen een boterham gegeten hebben, gaat Linda naar de fitness.

Na haar workout maakt ze snel iets te eten, ruimt nog wat op en ploft daarna voldaan rond een uur of negen samen met man haar in de zetel met een snack en een glas wijn.

Zo gaat het dag in dag uit, jaar in jaar uit. De laatste tijd is Linda overdag vaak moe en ook al gaat ze naar de fitness, langzaam maar zeker komen de kilootjes erbij. In de winter moet ze vaak op dieet, maar na een zomer vol feestjes en BBQs zijn al vervelende die kilo´s er weer bij.

Linda is niet alleen. In 2014 reeds overwoog maar liefst 50% van de Nederlanders op dieet te gaan (of waren al op dieet).

Vandaag de dag kampt reeds de helft van de Belgen met overgewicht (BMI van 25 of meer). Jammer genoeg is slank blijven na een dieet nog moeilijker dan het diëten zelf zodat de cyclus zich telkens herhaald.


Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een heel belangrijke rol en kan een grote invloed hebben op onze gezondheid.

Op de voedingsadvies pagina vindt u meer informatie over hoe we je kunnen helpen of neem contact op via het contactformulier.